Transporter Lindner z brezstopenjskim menjalnikom.

Transporter Lindner Unitrac je edinstveno vozilo na lastni pogon, primerno za najrazličnejša opravila, kot so transport, čiščenje, pometanje, košnja, čiščenje snega, odvoz smeti itd. Odlikuje ga enostavno manevriranje, ekonomičnost vožnje po cestišču, pušča majhen odtis na travnih površinah, hkrati pa nudi odličen oprijem na zahtevnejših podlagah.

Ponaša se z napredno tehnologijo; opremljen je z inovativno šasijo, ki se izredno dobro odziva in prilagaja na teren vožnje, ter mu omogoča spoprijem z najzahtevnejšimi opravili. Velja omeniti tudi vzmetenje posameznih koles, diskovne zavore, prilagodljivo hidravlično blaženje tresljajev, z nastavljivimi stopnjami, 4-kolesni pogon, diferencialno zaporo.

Tehnični podatki
Največja dolžina vozila
Motor EURO 6
Tip / izvedba
Moč / obrati 79 kW/107 konjskih moči
Št. valjev / hlajenje
Hod / prostornina
Navor pri št. obratov
Posoda za gorivo
Sklopka
Pogonska sklopka
Sklopka pogonske gredi
Krmilo
Po naročilu
Obračalni krog
Pogonske gredi
Srednja (za kabino)
Po naročilu
Blokada diferenciala
Po naročilu
Osi
Vzmetenje
Menjalnik
Po naročilu
Največja hitrost
Zavore
Po naročilu
Hidravlična črpalka  
Delovni tlak zadaj
Kapaciteta pretoka
Hidravlični izhodi
Po naročilu
Teža  
Dovoljena skupna teža
Obremenitev prednje osi
Obremenitev zadnje osi
Lastna teža - osnovna naprava
Nosilnost s prekucnikom
Udobna kabina
Električne naprave  
Napetost
Alternator
Akumulator
Žarometi
Serijske pnevmatike

01 UNITRAC 82

Lindner Unitrac 82

Model Unitrac 82 se ponaša z napredno tehnologijo; opremljen je z inovativno šasijo, ki se izredno dobro odziva in prilagaja na teren vožnje, ter mu omogoča spoprijem z najzahtevnejšimi opravili.

Beri dalje

02 Unitrac 112L Drive

Transporter Lindner z brezstopenjskim menjalnikom. Je edinstveno vozilo na lastni pogon, primerno za najrazličnejša opravila, kot so transport, čiščenje, pometanje, košnja, čiščenje snega, odvoz smeti itd.

Beri dalje

03 UNITRAC 92

Lindner Unitrac 92

Model Unitrac 92 se ponaša z napredno tehnologijo; opremljen je z inovativno šasijo, ki se izredno dobro odziva in prilagaja na teren vožnje, ter mu omogoča spoprijem z najzahtevnejšimi opravili.

Beri dalje

04 UNITRAC 102

Lindner Unitrac 102

Model Unitrac 102 se ponaša z napredno tehnologijo; opremljen je z inovativno šasijo, ki se izredno dobro odziva in prilagaja na teren vožnje, ter mu omogoča spoprijem z najzahtevnejšimi opravili.

Beri dalje