Lintrac kot prvi brezstopenjski standardni traktor s krmiljenjem zadnjih koles dosega neverjetno okretnost. V eni učinkoviti zasnovi vozila so združeni traktor, dvoosna kosilnica in dvoriščni nakladalnik. ZF brezstopenjska tehnologija, kombinirana z enostavno in praktično Lin zasnovo krmiljenja, naredi delo otročje lahko.

Lintrac združuje značilnosti traktorja, dvoosne kosilnice in dvoriščnega nakladalnika v enem vozilu. Odlična okretnost, ki jo omogoča štirikolesno krmiljenje, odlična prilagojenost na strmine do 60 % nagiba, ki jo zagotavlja nizko težišče pod 850 mm pri Lintrac 80, primernost za delo s sprednjim nakladalnikom, polna vlečna sila za priklopnike in dela na polju, varčen in močan motor in otročje lahko LDrive krmiljenje. TMT09 je prvi brezstopenjski menjalnik, ki je bil razvit posebej za moči na priključni gredi nad 90 KM. Kompaktna lahka zgradba je bila še posebej pomembna. Z velikim deležem mehanskega prenosa moči in z majhnim hidrostatičnim deležem, deluje menjalnik posebej učinkovito. Vožnja poteka brezstopenjsko z znižanim številom vrtljajev motorja. Zadnja priključna gred s 4 skupinami vrtljajev in uravnavanjem zagona, deluje s 430/540/750/1000 (Lintrac 80 in 100) ali 540/750/1000/1400 vrt/min (Lintrac 130). Menjalnik TMT11 je bil prav tako zasnovan učinkovito, ima pa zaradi večjih mer zadnje preme večjo nosilnost in večjo dvižno silo in je namenjen za moč na priključni gredi nad 110 KM.

Traktorji z brezstopenjski menjalnikom

01 Lintrac 80

Dolgoletne izkušnje in brezpogojen posluh za potrebe naših strank, so privedli do razvoja novega, inovativnega modela Lintrac 95LS.

Beri dalje

02 Lintrac 100

Dolgoletne izkušnje in brezpogojen posluh za potrebe naših strank, so privedli do razvoja novega, inovativnega modela Lintrac 95LS.

Beri dalje

03 Lintrac 130

Lintrac 130 ima revolucionarno 4-kolesno krmiljenje in vgrajeno TracLink Pilot tehnologijo.

Beri dalje
Ugodno kreditiranje

 

Nudimo vam ugodno financiranje

Pri nakupu naših traktorjev in transporterjev vam nudimo tudi možnost:

  • ugodnega najema leasinga
  • ugodnega kreditiranja do dobe 6 let

Oglasite se v naši poslovalnici ali kateri naših terenskih izpostav in skupaj bomo naredili vam najugodnejši načrt financiranja vašega novega traktorja ali transporterja.