UNITRAC 102

Traktorji – transporterji so v prvi vrsti namenjeni univerzalni uporabi za delo na strmih terenih, kjer ni več mogoča uporaba standardnega traktorja. Uporabljajo se tako za košnjo, spravilo krme, gnojenje, pa tudi za spravilo lesa in drugih gradbenih materialov. So moderno zasnovani in z vidika varnosti eni najbolj varnih traktorjev nasploh.

Tovarna ne proizvaja le transporterjev za kmetijske namene, pri katerih se uporablja za nadgradnjo nakladalka, trosilec gnoja, cisterna, sprednja kosilnica ali tri stranski kiper, ampak tudi transporterje, ki se uporabljajo izključno za komunalno dejavnost.

Vsi imajo stalni štirikolesni pogon, obe diferencialni zapori in po želji še sredinsko. Pnevmatike imajo lahko komunalne ali dvojna kolesa na zadnji osi.

Pri transporterjih ne gre le za izredno stabilnost, preglednost in varnost pri delu, ampak se odlikujejo po izredni okretnosti, saj imajo lahko tudi prilagodljivost prvih koles – gre torej za tri načine zavijanja koles – le prednjih, istočasno zavijanje prednjih koles in zadnjih v obratno smer in zadnja možnost zavijanje prednjih in zadnjih koles v isto smer – pasji hod. Ta način pride v poštev pri bočnem zanašanju traktorja.

Modeli serije Unitrac 2 se ponašajo z napredno tehnologijo; opremljeni so z inovativno šasijo, ki se izredno dobro odziva in prilagaja na teren vožnje, ter jim omogoča spoprijem z najzahtevnejšimi opravili. Velja omeniti tudi vzmetenje posameznih koles, diskovne zavore, prilagodljivo hidravlično blaženje tresljajev, z nastavljivimi stopnjami, 4-kolesni pogon, diferencialno zaporo..

01 UNITRAC 82

Lindner Unitrac 82

Model Unitrac 82 se ponaša z napredno tehnologijo; opremljen je z inovativno šasijo, ki se izredno dobro odziva in prilagaja na teren vožnje, ter mu omogoča spoprijem z najzahtevnejšimi opravili.

Beri dalje

02 Unitrac 112L Drive

Transporter Lindner z brezstopenjskim menjalnikom. Je edinstveno vozilo na lastni pogon, primerno za najrazličnejša opravila, kot so transport, čiščenje, pometanje, košnja, čiščenje snega, odvoz smeti itd.

Beri dalje

03 UNITRAC 92

Lindner Unitrac 92

Model Unitrac 92 se ponaša z napredno tehnologijo; opremljen je z inovativno šasijo, ki se izredno dobro odziva in prilagaja na teren vožnje, ter mu omogoča spoprijem z najzahtevnejšimi opravili.

Beri dalje

04 UNITRAC 102

Lindner Unitrac 102

Model Unitrac 102 se ponaša z napredno tehnologijo; opremljen je z inovativno šasijo, ki se izredno dobro odziva in prilagaja na teren vožnje, ter mu omogoča spoprijem z najzahtevnejšimi opravili.

Beri dalje
Ugodno kreditiranje

 

Nudimo vam ugodno financiranje

Pri nakupu naših traktorjev in transporterjev vam nudimo tudi možnost:

  • ugodnega najema leasinga
  • ugodnega kreditiranja do dobe 6 let

Oglasite se v naši poslovalnici ali kateri naših terenskih izpostav in skupaj bomo naredili vam najugodnejši načrt financiranja vašega novega traktorja ali transporterja.