Lindner GEOTRAC 124

Leta 2008 je tovarna Lindner začela tržiti traktorje nove serije 4. Gre za največjo serijo doslej. Vgrajeni so novi motorji znamke Perkins. Motorji izpolnjujejo predpisane okoljske zahteve Tier 3a in imajo izredno visok navor 530Nm pri 1400 vrt./min.

Motor največjega traktorja GEOTRAC 134ep pri cestni vožnji ali pri delu s priključno gredjo proizvede 106 KW/144 KM.

Traktorji so opremljeni z ZF menjalnikom s tremi vmesnimi prestavami. Vsa krmiljenja menjalnika in vklopa sklopke in skupin so na eni krmilni ročici. Tako je na voljo 24 prestav naprej in 8 nazaj ali opcija 36/12. Voznik tako lahko dela z avtomatiko, ki sama izbira ustrezno vmesno prestavo ob prestavljanju.

Poleg drugih odličnih komponent, ima traktor Boschev hidravlični sistem s tremi črpalkami, in sicer delovno črpalko za krmiljenje sprednjih koles, ter tandem črpalko za mazanje menjalnika in hidravličnih vklopov transmisije.

Četrta generacija traktorjev blagovne znamke Lindner Geotrac tako združuje modele z nadgrajeno močjo motorja, izboljšanim upravljanjem traktorja, večjim udobjem potovalne kabine in ostalimi oblikovnimi in funkcionalnimi izboljšavami.

Linijo odlikujejo motorji Perkins, elektro-hidravlični 4-kolesni pogon in sistem za zaklepanje diferencialov, ki zagotavlja še dodatno varnost in udobje.

Obračalni krog traktorjev znaša le 8 metrov, nizka lastna teža, ter nizka kabina, pa postavljata to serijo med eno najbolj manevrabilnih na trgu, primerno za najbolj zahtevne terene.

01 GEOTRAC 114 ep

GEOTRAC 114ep

Model Geotrac 114ep pooseblja delovno učinkovitost pri delovnih nalogah na travinjah, prostranih poljih ali pa v gozdu. Ustreza vsem priporočilom iz področja izpuha in je zaznamovan z izjemno visokim navorom. Inovativna tehnologija filtriranja drobnih delcev ovrže potrebo po uporabi dodatnih tekočin.

Beri dalje

02 GEOTRAC 134 ep

Geotrac 134 ep je najmočnejši traktor v zgodovini podjetja Lindner. S serijskim izkoristkom 133 konjskih moči (98 kW) pri konstantnih vlečnih obremenitvah bo kos tudi najzahtevnejšim nalogam, ki se jih boste lotili. Omogoča vam torej izjemno navorno moč 560 Nm.

Beri dalje
Ugodno kreditiranje

 

Nudimo vam ugodno financiranje

Pri nakupu naših traktorjev in transporterjev vam nudimo tudi možnost:

  • ugodnega najema leasinga
  • ugodnega kreditiranja do dobe 6 let

Oglasite se v naši poslovalnici ali kateri naših terenskih izpostav in skupaj bomo naredili vam najugodnejši načrt financiranja vašega novega traktorja ali transporterja.