Tovarna Lindner ima s proizvodnjo traktorjev za strme terene zelo bogate izkušnje. Že kot eden prvih proizvajalcev na svetu so razvili štiri kolesni pogon, saj jih je v to primoral trg in kupci.

Traktorji Lindner so tako še danes dobro poznani po svojih prednostih, ki jih imajo na zelo strmih terenih. Trenutno tovarna nudi traktorje serije ALPIN moči od 55 do 75 KW (76 do 102 KM), kar je pri najnovejših motorjih znamke Perkins, ki premorejo velik izkoristek navora navora, dovolj za opravljanje del na strmih in zahtevnih terenih.

Traktorji Alpin so tako prirejeni za delo v strminah, saj jih odlikuje zelo nizko težišče, zadnje hidravlično dvigalo ne sega daleč nazaj, razmerje mase in moči traktorja je optimalna, k temu pa sodijo pnevmatike širših dimenzij. Lindner je razvil tudi lasten sprednji hidravlični sistem, vpeto na prvi osi, kar skupaj s hidravličnim izhodom nudi vrhunsko upravljanje.

Vedno več kupcev se odloča tudi za dodatna kolesa, tako sprednja kot zadnja, kar je pomembno predvsem z vidika varnosti. Pri tem pa postane traktor Lindner pravi traktor za ekstremne razmere.

Četrta generacija traktorjev blagovne znamke Lindner Geotrac Alpin tako združuje modele z nadgrajeno močjo motorja, izboljšanim upravljanjem traktorja, večjim udobjem potovalne kabine in ostalimi oblikovnimi in funkcionalnimi izboljšavami.

Linijo, kot že rečeno, odlikujejo motorji Perkins, elektro-hidravlični 4-kolesni pogon in sistem za zaklepanje diferencialov, ki zagotavlja še dodatno varnost in udobje.

Obračalni krog traktorjev znaša le 8 metrov, nizka lastna teža, ter nizka kabina, pa postavljata to serijo med eno najbolj manevrabilnih na trgu, primerno za strme in zahtevne terene.

01 GEOTRAC 104 ep Alpin

GEOTRAC 94

Novi model Geotrac 104 ep Alpin združuje inovativno tehnologijo Geotrac serije 4 ep Alpin, s kompaktno izdelavo dobro uveljavljene Geotrac serije 3. S 113 konjskimi močmi bo kos tudi zahtevnejšim profesionalnim opravilom na travinjah.

Beri dalje

02 GEOTRAC 64 ep Alpin

Sestavlja nepremagljivo kombinacijo moči in spretnosti za optimalno delo na zelo strmih terenih, serijsko pa je opremljen tudi z znižano kabino, kar mu omogoča še nižje težišče in tako zagotavlja kar največjo varnost.

Beri dalje

03 GEOTRAC 74 ep Alpin

Najbolje prodajan Geotrac model sedaj še izboljšan. Geotrac 74 ep Alpin je naslednik modelov Geotrac 73 in Geotrac 74, ki se ju drži naslov najbolje prodajanih traktorjev v Avstriji, od leta 2005 dalje.

Beri dalje

04 GEOTRAC 84 ep Alpin

GEOTRAC 84ep

Model je najbolj učinkovit traktor v zgodovini podjetja, odlikuje se pri delu v hribovitih pokrajinah, hkrati pa je zelo primeren tudi za delo na ravninskih poljih, pri opravilih ohranjanja naravne krajine, kos pa bo tudi transportnim nalogam.

Beri dalje

05 GEOTRAC 84 ep Pro Alpin

GEOTRAC 84ep

Model je najbolj učinkovit traktor v zgodovini podjetja, odlikuje se pri delu v hribovitih pokrajinah, hkrati pa je zelo primeren tudi za delo na ravninskih poljih, pri opravilih ohranjanja naravne krajine, kos pa bo tudi transportnim nalogam.

Beri dalje

06 GEOTRAC 94 ep Alpin

GEOTRAC 94

Novi model Geotrac 94 ep Alpin združuje inovativno tehnologijo Geotrac serije 4 ep Alpin, s kompaktno izdelavo dobro uveljavljene Geotrac serije 3. S 102 konjskima močema bo kos tudi zahtevnejšim profesionalnim opravilom na travinjah.

Beri dalje
Ugodno kreditiranje

 

Nudimo vam ugodno financiranje

Pri nakupu naših traktorjev in transporterjev vam nudimo tudi možnost:

  • ugodnega najema leasinga
  • ugodnega kreditiranja do dobe 6 let

Oglasite se v naši poslovalnici ali kateri naših terenskih izpostav in skupaj bomo naredili vam najugodnejši načrt financiranja vašega novega traktorja ali transporterja.