Ker Slovenija glede na svojo poraščenost z gozdovi, diha skupaj z njimi, je sečnja in spravilo lesa lahko zelo pomembno področje uporabe vašega Lindner traktorja. S svojo okretnostjo, stabilnostjo, močjo, nizkim težiščem, štirimi hitrostmi priključne gredi ter cevno zaščito, so traktorji Lindner izredno primerni za uporabo pri vseh gozdarskih opravilih.

Pri tem zelo nevarnem opravilu je zagotovitev optimalne varnosti ključnega pomena, zato vam toplo priporočamo, da svoj traktor pred vstopom v gozdna delovišča tudi ustrezno zaščitite.

Ob asistenci naših partnerjev vam nudimo celovito nadgradnjo vašega traktorja z vsemi potrebnimi varnostnimi in funkcionalnimi elementi za varno delo v gozdu. Nudimo vam gozdarske nadgradnje domačih in tujih proizvajalcev, ter gozdarske vitle vseh domačih in tujih proizvajalcev.

Za podrobnejše informacije nas kontaktirajte, v nadaljevanju pa vam ponujamo nekaj zgledov gozdarskih nadgradenj, ki smo jih že opravili za naše kupce.

Ugodno kreditiranje

 

Nudimo vam ugodno financiranje

Pri nakupu naših traktorjev in transporterjev vam nudimo tudi možnost:

  • ugodnega najema leasinga
  • ugodnega kreditiranja do dobe 6 let

Oglasite se v naši poslovalnici ali kateri naših terenskih izpostav in skupaj bomo naredili vam najugodnejši načrt financiranja vašega novega traktorja ali transporterja.