01 GEOTRAC 4 Alpin

Traktorji Lindner so tako še danes dobro poznani po svojih prednostih, ki jih imajo na zelo strmih terenih. Trenutno tovarna nudi traktorje serije ALPIN moči od 55 do 74,5 KW (76 do 102 KM), kar je dovolj za opravljanje del na strmih in zahtevnih terenih.

Beri dalje

02 Lintrac 90

Lintrac 90 ima revolucionarno 4-kolesno krmiljenje in težišče pod 85-imi centimetri višine, kar mu omogoča delo na zelo strmih terenih, celo do 60% naklonov! Vključuje seveda tudi tehnologijo L-drive, ter TMT09 menjalnik.

Beri dalje

03 Lintrac 110

Lintrac 110 ima revolucionarno 4-kolesno krmiljenje in vgrajeno TracLink Pilot tehnologijo.

Beri dalje

04 Gozdarska dejavnost

Ob asistenci partnerjev vam nudimo nadgradnjo traktorja z vsemi potrebnimi varnostnimi in funkcionalnimi elementi za kar najbolj varno delo v gozdu. Nudimo vam gozdarske nadgradnje domačih in tujih proizvajalcev.

Beri dalje

05 UNITRAC 2

UNITRAC 102

Traktorji – transporterji so v prvi vrsti namenjeni univerzalni uporabi za delo na strmih terenih, kjer ni več mogoča uporaba standardnega traktorja. Uporabljajo se tako za košnjo, spravilo krme, gnojenje, pa tudi za spravilo lesa in drugih gradbenih materialov.

Beri dalje

06 Komunalna dejavnost

Odlične vozne lastnosti, okretnost vozil in dober izkoristek moči, uvrščajo naše traktorje in transporterje med ene najprimernejših tudi za komunalne dejavnosti. Zato vam nudimo širok nabor priklopov za razna komunalna opravila.

Beri dalje

07 Rabljeni traktorji

Zaradi takšnih ali drugačnih razlogov se najdejo primeri, ko želite vaš traktor prodati, ali pa se ob nakupu, zaradi omejenih sredstev, raje odločite za nakup rabljenega stroja. V pomoč vam bo ta rubrika.

Beri dalje

08 Rezervni deli

Lindner za svoje izdelke zagotavlja originalne rezervne dele še dolgo po ustavitvi proizvodnje traktorjev oz. transporterjev posamezne generacije, tako da vam lahko ponudimo oskrbo s celotnim asortimanom rezervnih delov.

Beri dalje
Ugodno kreditiranje

 

Nudimo vam ugodno financiranje

Pri nakupu naših traktorjev in transporterjev vam nudimo tudi možnost:

  • ugodnega najema leasinga
  • ugodnega kreditiranja do dobe 6 let

Oglasite se v naši poslovalnici ali kateri naših terenskih izpostav in skupaj bomo naredili vam najugodnejši načrt financiranja vašega novega traktorja ali transporterja.