2014

Tovarna Lindner iz Tirolskega Kundla je nekako sinonim za traktorje, prirejene za delo na hribovskih kmetijah. Poleg traktorjev izdelujejo tudi transporterje, ki zmorejo še večje strmine. Lani na Agritechnici pa so predstavili nov model traktorja, pri katerem so uporabili nekaj izkušenj in rešitev s transporterjev..

Beri dalje

5. aprila 2014

Avstrijsko podjetje Lindner je bilo ustanovljeno leta 1946 v Kundlu na Tirolskem. Ustanovitelj in prvi konstruktor traktorjev je bil inž. Hermann Lindner, po katerem tovarna nosi ime. Prvi Lindnerjev traktor je bil narejen leta 1948, že leta 1953 pa je Lindner ponudil trgu prvi avstrijski traktor s štirikolesnim pogonom, ki je takrat predstavljal pravo revolucijo na trgu (omogočal je varnejše delo na hribovskih kmetijah zaradi pogona na vsa štiri kolesa).

Beri dalje

5. aprila 2014

Tovarna Lindner je na evropskem traktorskem trgu prisotna že več kot petdeset let. Proizvajalec traktorje Geotrac 4 in znamke 4 Alpin (moč motorjev od 58 kW/78 KM do 93 kW/126 KM) ponuja v standardni izvedbi, namenjeni za različna kmetijska opravila, in izvedbi z imenom Alpin, ki je namenjena za delo v strmini.

Beri dalje

5. aprila 2014

Proizvajalec traktorjev družine Geotrac (moč motorjev od 55 kW/75 KM do 93 kW/126 KM, največja moč 98,4 kW/134 KM) ponuja v standardni izvedbi, namenjeni za različna kmetijska opravila, ter izvedbi Alpin (dva model najmanjše moči), ki je namenjena za delo na strmini, tri modele traktorjev.

Beri dalje

Tovarna Lindner je prisotna na evropskem traktorskem trgu že več kot petdeset let, tudi v Sloveniji se je že dobro uveljavila. Proizvajalec traktorje družine Geotrac (moč motorjev od 39 kW/54 KM do 72,5 kW/99 KM) ponuja v standardni izvedbi, namenjeni za različna kmetijska opravila, izvedbi z imenom Alpin, ki je namenjena za delo v strmini, in kot sadjarsko-vinogradniško različico.

Beri dalje